Ana içeriğe atla

Bir Bebek Bash Coming Up !

Bir Bebek Bash Coming Up !!

Doğum günleri hayatımızdaki en önemli olaylardan biridir. Bu gün dünyaya gelişimizi ifade ediyor ve kutlaması, dünyaya ilk geldiğimizin bir anısına geliyor. Özellikle değerli bebeğiniz için.

Bebeğin rulo üzerinde bash olmasını sağlamak için bazı ipuçları ve bebeğin topraklarından bir hafta kadar konuşmanız. Birincisi, bebek bash'sının hazırlanması son derece önemlidir! Takip etmek istediğiniz bir tema oluşturun. Bebeğinizin bilimkurgu macerası olmasını ister misiniz? Yoksa bebeğinizin kıyafet partisi olmasını ister misiniz? Ya da neşeli tur ile bir palyaço ya da iki kişilik bir eğlence parkı kiralayın. Her ne karar verirseniz, bebek bash'ın organize olmasını sağlamak için iyi düşünülmesi gerektiği gibi konukların güvenliği de garanti altına alınmalıdır.

Bebe bash bebeğin yaşına bağlıdır. Bir yaşındaki palyaçolar, partiyi kolaylaştıracak şekilde yapardı, çünkü en önemli konuklar küçük çocuklar olacaktı. Sihir şovları ve kukla çocukları ilgilendiren ve memnun tutmak için yeterli olacaktır. İki yaş ve üstü yaşlarken, bu saatlere gelindiğinde, zaten mobil durumdalar ve yürümeyi öğrendi, bir kostüm partisi veya bir eğlence parkı teması, çocukları mutlu etmek için bir çözüm olacaktır. Onları meşgul etmek için balonlar, onları meşgul edecek pamuk şekeri ve çok miktarda kiddie yemek.

İkincisi, davetleri yolluyoruz. Bebekler konuşma parçaları gibi görünüyor. Bebeğinizin yaş grubunun yakınında bebek sahibi olan diğer anne ve babalarla tanıştığınızdan, arkadaş ağınız artar. Gevşemenize ve rahatlamaya ihtiyaç duyduğunuzda bebek bakımı zamanınızı değiştirerek dostlarınız olabilirler. Çocukları, anne babalar değil, bebek bash konuklarıdır. Böylelikle, bebek bash, çocuğun keyfine yönelik olmalıdır.

Üçüncüsü, yiyeceğin hazırlanması. Bu bir çocuk partisi olduğundan parmak gıdaları menüden çoğunu içermelidir. Çocuklar kolayca yorulur ve bu yüzden küçük porsiyonlar onlara servis edilmelidir. Ebeveynler davet edildiği takdirde, mümkünse, ebeveynlerin yiyeceklerini çocuklarla ayırın.

Bazen bir bebek bash, davet edilebilecek başka bebek olmadığında yetişkin bir buluşma haline gelir.

Bebeğin bashının neye benzeyeceğine siz ne diyorsanız, bebeğin rahatlığının daha önemli olduğunu unutmayın. Bazen palyaçolarından korkan bebekler var. Bu durumda aklınızda alternatif bir etkinliğiniz olmalıdır.

Dördüncüsü, bebek bash faaliyetleri sonrası. Tüm gıdalardan sonra, iyilik ve şapkalar gitti, temizleme zamanı geldi. Geriye kalan tüm yiyecekleri bitirmenin en kolay yolu, annelere sunulan yiyeceklerin bir kısmını eve götürmelerini istemektir. Bu sadece gıda bozulmasını en aza indirmekle kalmaz, aynı zamanda yiyecek istemek için çocukları evde gezdirirler. Çünkü partinin her yerinde oynayan ve yemeğe dikkat etmeyen çocuklar var. Ancak, genellikle eve binerken yerleştikleri zaman aç gözlerini hissetmeye başlarlar. Böylece, ebeveynlerin çocuklarını evde gezindiğinde tutmalarına yardımcı olacaktınız.

Bebeğin bashının annelerin planlamayacağı yorucu ve sinir bozucu bir faaliyet olması gerekmez. Aynı zamanda ebeveynler için eğlenceli olabilir.

Yorumlar